سارا ام ار تی نحوه درست کردن خورشت های رژیمی قورمه و قیمه - سارا ام آر تی

خورشت رژیمی قورمه سبزی با قارچ

 

 

روش اول

مواد لازم

روغن کنجد :به میزان لازم

پیاز خرد شده :یک عدد متوسط

لوبیا چیتی :یک دوم پیمانه

قارچ :۱۲ عدد

نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل ، ادویه خورشتی :به میزان لازم

پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه :به میزان لازم

تره، جعفری، شنبلیله ( اسفناج یا برگ چغندر) خرد شده :۷۵۰ گرم

شنبلیله خشک :به میزان لازم

 

طرز تهیه

لوبیا چیتی را از قبل خیس کرده و مدت کمی می پزیم،سپس آب آن را عوض می کنیم.سبزی خرد شده را مدتی با روغن کنجد تفت می دهیم،شنبلیلۀ خشک را نیز به آن اضافه کرده و مجدداًکمی تفت می دهیم.سبزی و لوبیا را با مقداری آب گرم مدتی می پزیم.پیاز را با روغن و کمی زردچوبه و نمک تفت می دهیم،سپس آن را به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.قبل ار صرف غذا مقداری پودر لیمو عمانی یا لیمو ترش تازه به خورش اضافه می کنیم.

خورشت قورمه سبزی

روش دوم

مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر

۵۰۰ گرم سبزی خورشی ساطوری شده

۲۵۰ گرم قارچ

۲ /۱ پیمانه لوبیا قرمز

۵ عدد لیمو عمانی متوسط

۱عدد پیاز متوسط

۲ /۱ ق چ زردچوبه

۲ /۱ ق چ ادویه

۲ /۱ ق چ فلفل قرمز

نمک به میزان لازم

روغن به میزان لازم

آبلیمو به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سبزی قورمه را بعد از پاک کردن و شستن به صورت کامل ریز و ساطوری خرد کنید .سبزی خرد شده را در تابه ای با ۴ تا ۵ قاشق غذا خوری روغن کاملا تفت دهید.

لوبیای قرمز را بپزید. قارچ را در این خورش به دو صورت درسته یا ورقه شده می توان استفاده کرد. در هر دو صورت قارچ را بشویید و با ۱ یا ۲ قاشق روغن و۱ قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ کاملا بخار شود ورنگ آن هم روشن بماند.

لیمو عمانی ها را شسته و با آب گرم بخیسانید تا نرم شوند و هر یک از آنها را با نوک چاقو سوراخ کنید.

پیاز را نگینی خرد کرده در قابلمه با ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود؛ سپس زردچوبه ، ادویه و فلفل را به آن اضافه کنید. سبزی را هم که قبلا تفت داده بودید همراه با لیمو عمانی به پیاز اضافه کنید .حدود ۲ تا ۳۳ لیوان آب به خورش اضافه کنید و اجازه دهید سبزی و لیموعمانی ها پخته شوند.

قارچ تفت داده شده و لوبیای پخته شده را به خورش اضافه کنید. کمی نمک افزوده و بگذارید خورش جا بیفتد

 

طرز تهیه خورشت قیمه رژیمی

مواد لازم :

نخود فرنگی پخته۵۰۰ گرم

پنیر محلی خرد شده ۱۵۰ گرم

گوجه فرنگی خرد شده ۱۰۰ گرم

گشنیز خرد شدهنصف پیمانه

پودر زیره و تخم گشنیز نصف قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز کمتر از یک قاشق چای خوری

نمکبه مقدار کافی

موادی که باید با هم آسیاب شوند

پیاز متوسط خرد شده یک عدد

زنجبیل یک تکه یا یک قاشق پودر شده

سیر سه حبه

 

طرز تهیه :

روغن را در ظرفی حرارت داده ، به آن پنیر خرد شده بیفزایید و سرخ کنید تا طلایی شود .

موادی را که با هم آسیاب کرده اید به آن بیفزایید و سپس یک پیمانه آب افزوده و پنج دقیقه به هم بزنید .

تمام مخلفات دیگر به اضافه نمک و نخود فرنگی را نیز بیافزایید. سپس یک پیمانه آب افزوده ، به مدت پنج دقیقه مخلوط را بجوشانید، برگ های گشنیز را روی آن پاشیده و به صورت داغ سرو کنید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 163 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 15 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها