سارا ام ار تی این گیاه ضد اضطراب، ضد بی خوابی، ضد تبخال و درمان کننده آلزایمر است - سارا ام آر تی

کد خبر: ۲۳۵۱۲۷

تاریخ انتشار: جمعه ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ – ۱۲:۰۸

به گزارش سارا ام آر تی، ۶۰ تا ۸۰ درصد موارد زوال عقل مربوط به آلزایمر است. دومین عامل شایع اختلالات واسکولار مثل سکته می باشد. عامل مهم دیگر پیری است. مشکلات تیروئیدی، کمبود ویتامین می تواند در زوال عقل نقش داشته باشند. زوال عقل با آسیب دیدن سلول های مغز  بروز می کند. اغلب بیماران با حافظه کوتاه مدت مشکل دارند. افسردگی، مصرف الکل و برخی داروها سبب بدتر شدن حافظه می شود. در ادامه این مطلب به معرفی برخی گیاهان دارویی در بهبود علائم زوال عقل می پردازیم:

به نقل از پژوهشکده گیاهان دارویی، بادرنجبویه با نام علمی Mellissa Officinalis از خانواده نعنا می باشد. دارای ترکیبات شیمیایی متعدد از جمله رزمارینیک اسید (با ویژگی های آنتی اکسیدان) می باشد. این گیاه دارای خواص متعدد می باشد که در زیر به تعدادی از آن ها اشاره می کنیم:

کاهش اضطراب: رزمارینیک اسید سبب افزایش دسترسی GABA در مغز می شود که اثرات ضد اضطربی خود را ایجاد می کند. مصرف ۱ استکان چای آن در روز سبب آرامش می شود.

بی خوابی: بادرنجبویه سبب بهبود کیفیت خواب می شود.

تبخال: این گیاه اثرات ضد ویروسی در هرپس نوع ۱ و ۲ دارد لذا در درمان تبخال صورت و ژنیتال به صورت موضعی کاربرد دارد. سبب کاهش تپش قلب می گردد.

کاهش علایم آلزایمر: این گیاه با مهار آنزیم کولین استراز و کاهش تجمع پلاک بتاآمیلوییدی در مغز سبب بهبود علایم و کاهش روند پیشرفت بیماری می شود.

عوارض:

این گیاه مانند سایر مواد دارویی دارای عوارضی می باشد. در برخی افراد ممکن است سبب آلرژی، تهوع، سردرد،تحریک و حتی اضطراب شود.

منع مصرف:

در کودکان و بارداری، ۲ هفته قبل از عمل جراحی تداخلات:با داروهای تیروئید، وارفارین، الکل، داروهای شیمی درمانی مثل تاموکسیفن، داروهای موثر در گابا و داروهای گلوکوم تداخل دارد.

گردآورنده:

دکتر حورا آموزگار

منابع:

Astani A, Navid MH, Schnitzler P. Attachment and Penetration of Acyclovir-Resistant Herpes Simplex Virus Are Inhibited by Melissa Officinalis Extract. Phytother Res. 2014 Oct;28(10):1547-52. Alijaniha F, Naseri M, Afsharypuor S, et al. Heart Palpitation Relief With Melissa Officinalis Leaf Extract: Double Blind, Randomized, P lacebo Controlled Trial of Efficacy and Safety. J Ethnopharmacol. 2015 Apr 22;164:378-84.

 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 146 views بار دسته بندی : طب سنتی تاريخ : 4 مارس 2023 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.