سارا ام ار تی کلید خوشمزه شدن پاستا را دور نریزید - سارا ام آر تی

کد خبر: ۲۰۵۶۹۶

تاریخ انتشار: سه شنبه ۰۷ دي ۱۴۰۰ – ۱۰:۵۴

به گزارش بهداشت نیوز، آب‌پز کردن ماکارونی و پاستا ساده‌ترین و قابل توضیح‌ترین تکنیک‌های آشپزی است. حتی آشپز‌های مبتدی و افراد عادی هم از عهده آن برمی‌آیند. اما در این کار ساده ترفندی نهفته است که فکرش را هم نمی‌کردید.

باقیمانده آبی که پاستا و ماکارونی را در آن جوشانده و پخته‌اید، سرشار از نمک و نشاسته است. این آب کدر و کثیف به نظر می‌رسد، اما همین آب کدر که معمولا دور ریخته می‌شود کلید خوشمزه شدن سس پاستا است.

با آب پاستا چه کنیم؟
وقتی ماکارونی‌ها در آب جوش پخته شدند، با استفاده از انبر و چنگال مخصوص ماکارونی از قابلمه خارجشان کنید، طوری که به اندازه یک فنجان آب کف ظرف باقی بماند. سپس سس را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. در آخر هم پاستا را به مواد اضافه کنید. محتوای نشاسته سس شما را ابریشمی می‌کند و به آن بافت جذابی می‌دهد؛ نشاسته مانند عامل غلیظ کننده سس عمل می‌کند. علاوه بر این، نمک موجود در آب ماکارونی حکم طعم‌دهنده سس را دارد و آن را خوشمزه‌تر از حد معمول می‌کند.

همین ترفند ساده است که غذا‌های رستوران‌های ایتالیایی را از سایر رستوران‌ها متمایز و جذاب می‌کند. از این ترفند می‌توانید برای سس‌های ساده و حتی در راگوی گوشت که آهسته آهسته می‌پزد، استفاده کنید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 346 views بار دسته بندی : رژیم و تغذیه تاريخ : 29 دسامبر 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها