سارا ام ار تی گیاهی که ناراحتی های گوارشی را درمان می‌کند - سارا ام آر تی

کد خبر: ۲۱۴۹۰۴

تاریخ انتشار: چهارشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ – ۱۸:۱۷

به گزارش سارا ام آر تی، دکتر طیبه شاهی با اشاره به این‌که زیره سیاه را با نام‌ زیره سیاه ایرانی (کرمانی)  نیز می شناسند، گفت: اسانس زیره به‌وسیله تقطیر با آب حاصل می‌شود.

 وی با اشاره به این‌که بذرهای زیره سیاه حاوی ۵/۳ تا ۹ درصد اسانس هستند، بیان کرد: عمده‌ترین ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس زیره سیاه عبارت‌اند از پ-سیمن، کومین آلدهید، گاماترپینن، آلفاپینن، بتاپینن، آلفا ترپینن و لیمونن .

عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: زیره اشتهاآور و مدر است. مصرف آن برای درمان نفخ معده و ناراحتی‌های گوارشی مفید است. زیره سیاه شیرافزا بوده و در صنایع غذایی به‌عنوان چاشنی و طعم‌دهنده غذا و نوشیدنی‌ها کاربرد دارد.

وی در مورد نکات احتیاطی مصرف زیره سیاه گفت: مصرف زیاد زیره سیاه می‌تواند فعالیت‌های غده تیروئید را محدود کند.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 209 views بار دسته بندی : طب سنتی تاريخ : 19 می 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.